Förhållningsregler och hygien

Vi har en helt unik situation framför oss som har skakat om hela vårt samhälle och världen. Vi på Active Form valde i ett tidigt skede att agera mot Coronaviruset genom att öka våra städtider samt genom att ställa in samtliga gruppträningar. Vi har alltid jobbat hårt för att våra gymanläggningar ska hålla en hög standard, vara trygga samt rena och fräscha. Vi vill fortsätta kunna erbjuda er en förstklassig träningsmiljö i dessa ovisa tider, dock måste vi hjälpas åt!

Nu krävs det att vi alla tar ett STORT ansvar genom att följa gymmets förhållningsregler och städrutiner. Vi ber är därför att verkligen tänka på hygien och rehållning när ni tränar hos oss. Detta gör vi tillsammans genom att följa instruktionerna nedan:

FÖREBYGGANDE ÅTGÄRDER:

1. Håll dig hemma om du har ”förkylningssymptom” eller känner dig sjuk.

2. Tvätta dina händer noga före, under och efter träningen.

3. Torka av hantlar, maskiner och övrig utrustning när du är klar med övningen.

4. Häll gärna en meters avstånd när ni tränar intill någon annan.

5. Rena och fräscha inomhus-skor och kläder.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.