RESTRIKTIONER OCH ÅTGÄRDER

Tidsbokning för din säkerhet

Med vår tidsbokningssystem kan du alltid säkra dig om att det är ett begränsat antal personer i våra lokaler. Du kan även se hur många som är på plats när du vill träna och därefter anpassa din träning efter dina behov.

Våra restriktioner:

Gävle 800 kvm (2 plan) –  16 personer (Max 90 min träning per bokning)

Valbo 350 kvm (1 plan) – 12 personer (Max 60 min träning per bokning)

Vi anpassar antalet tränande efter rådande situation och max antalet kan komma att ändras beroende av nya restriktioner från FHM/regering eller om vi på Active Form anser att det blir trängsel i våra lokaler.

Hos oss är din hälsa och välmående det viktigaste!

Våra åtgärder och restriktioner

 

Vi har tillsvidare stoppat alla typer av gruppträningar med mer än 8 personer på våra anläggningar – Det innebär att inga stora grupper kommer att samlas i våra lokaler.

Det finns en handdesinfektions-station vid varje entré samt flera flaskor med handsprit utspridda i dom olika träningsrummen – Alla ska direkt vid ankomst till gymmet sprita händer samt innan man går ut från lokalen.

Rengöringsmedel och pappers-stationer finns på samtliga anläggningar – ALLA måste ta ansvar för att städa efter sig och se till att torka av maskiner, hantlar, bänkar, mm. när man är klar med utrustningen.

Utökade städtider kommer att börja gälla från och med måndag 23:e november för att ta ytterligare öka renligheten i våra lokaler och därmed minska risken för spridning.

Vi ber medlemmar att byta om och duscha hemma om möjligt. Undvik omklädningsrummen om du kan, men dom kommer tillsvidare att förbli öppna.

Det viktigaste av allt är att ni tar ansvar och stannar hemma om ni uppvisar symptom eller känner er dåliga.