RESTRIKTIONER OCH ÅTGÄRDER

Tidsbokning för din säkerhet

Med vår tidsbokningssystem kan du alltid säkra dig om att det är ett begränsat antal personer i våra lokaler. Du kan även se hur många som är på plats när du vill träna och därefter anpassa din träning efter dina behov.

Våra restriktioner:

Gävle 800 kvm (2 plan) –  12 platser / 30 min (Ingen tidsbegränsning)

Valbo 350 kvm (1 plan) – 6 personer / 30 min (Ingen tidsbegränsning)

Vi anpassar antalet tränande på våra gymanläggningar för att undvika trängsel i våra lokaler. Du slipper även vänta på maskiner och utrustning samtidigt som du får gott om plats att kunna träna.

Vi är helt unika om att erbjuda denna trygga och säkra gym-upplevelse i Gävle och Valbo. 

Hos oss är din hälsa och välmående det viktigaste!

Våra åtgärder och restriktioner

Vi har vidtagit många åtgärder för att säkra våra gym och göra dom till en trygg plats för våra medlemmar och besökare. Detta är några av dom restriktioner som vi fortsätter med hos oss.

Det finns en handdesinfektions-station vid varje entré samt flera flaskor med handsprit utspridda i dom olika träningsrummen – Alla ska direkt vid ankomst till gymmet sprita händer samt innan man går ut från lokalen.

Rengöringsmedel och pappers-stationer finns på samtliga anläggningar – ALLA måste ta ansvar för att städa efter sig och se till att torka av maskiner, hantlar, bänkar, mm. när man är klar med utrustningen.

Utökade städtider kommer att börja gälla från och med måndag 23:e november 2020 för att ta ytterligare öka renligheten i våra lokaler och därmed minska risken för spridning, detta trots att vi innan haft extrem hög standard.

Vi ber medlemmar att byta om och duscha hemma om möjligt. Undvik omklädningsrummen om du kan, men dom kommer tillsvidare att förbli öppna.

Det viktigaste av allt är att ni tar ansvar och stannar hemma om ni uppvisar symptom eller känner er dåliga.