Vi på Active Form vill tacka alla våra fantastiska medlemmar och klienter för ett roligt och utmanande 2019. 

Vad har vi gjort under 2019? I november 2018 slog vi upp dörrarna för Active Form Gävle. Vårt mål var att skapa en modern, trygg och funktionell träningsmiljö fylld med träningsglädje. Vårt löfte till våra medlemmar var att gymmet skulle byggas ut under 2019 med ytterligare 250 kvm och det löftet har vi hållit fast vid!

Innan sommaren byggde vi ut med ca. 100 kvm och gymmet fick två fräscha behandlingsrum samt en 20 meter lång löpbana. Vi valde också att fräscha upp gymmets båda våningar med nya färger samt belysning. Målet var att skapa en helhetkänsla mellan övervåningen och bottenvåningen och därmed komma ett steg närmare vårt slutmål.

Under hösten blev behovet att utöka ytan på påtaglig och i samband med att vi fortsatte att växa med raketfart, så påbörjade vi renoveringen av vårt 130 kvm stora gruppsal eller performance room som vi gillar att kalla det. Det blev en riktig stor utmaning då ytorna var i väldigt dåligt skick och en totalrenovering krävdes för att utrymmet skulle komma upp i den standard som vi eftersökte. I december blev vi äntligen klara med vårt fantastisk snygga gruppsal! Detta var ett perfekt sätt att runda av 2019 och därmed också förverkliga vårt löfte till våra medlemmar. 

Nu ser vi fram emot ett riktigt spännande 2020 med massvis med nya spännande projekt där vi fortsätter att utveckla våra gymanläggningar för att se till att våra medlemmar får träning och service i världsklass! 

God Jul och gott nytt år önskar vi alla på Active Form till er 🙂

Alex

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.