Sneak peak på det nya året!

Som ni kanske har märkt är jag tillbaka bakom tagentbordet och skriver nya blogg-inlägg. Vilket känns riktigt roligt och min tanke är att försöka hålla er uppdaterade kring allt som händer hos oss på Active Form. 2019 var ett fantastiskt år och inte nog att vi lyckades hålla alla våra löften till våra medlemmar, så har verksamheten i Gävle vuxit med raketfart och Valbo går precis som tidigare år som tåget. 

Det kommer givetvis att hände mycket nya spännande saker under 2020. Jag kan inte avslöja allt för mycket, men bland annat kommer jag att tillsammans med supersäljaren och min vän Anders Molin att lanser ett eget kosttillskottsmärke – Active PWR kommer att bestå utav svensktillverkade produkter med hög kvalitet med god smak till rätt pris! Givetvis kommer vi att i vanlig Active Form anda göra det lite annorlunda samt lite bättre! 

Vad mer händer? Ja, vi kommer givetvis att fortsätta våra populära PT Small Group (PSG) och kör igång första grupperna i slutet av januari. Det finns ännu några lediga platser kvar – På söndag går vi ut med dom platserna som finns kvar. (Klicka HÄR för att läsa mer och anmäla er).Våren 2019 var vi först i Gävle att lansera PSG och det blev en omedelbar succé! Vi har verkligen raddat upp toppresultat från grupperna som deltagit och vill nu under 2020 göra vårt PSG-koncept ännu bättre. Det känns också extra roligt att vi lyckats inspirera majoriteten av gymmen i Gävle som tagit efter oss och erbjuder nu liknande PT Small Group tjänster. Detta är ett kvitto på att vi på Active Form gör saker och ting rätt samt att vi ligger steget före. 

Utöver PSG kommer vår grymma Personliga Tränare Henke att lansera ett Lunch-pass med start den 13:e januari. Henrik har under hösten 2019 slipat på sin kompetens tillsammans med Sveriges i särklass bästa coach, Andreas Öhgren från AO Performance och kommer nu att implementera sin kunskap på sina kunder och grupper under 2020. Även jag och PT Elvis lyckades komma iväg i våra fullspäckade schemor på en 3-dagars utbildning i Power och Performance tillsammans Coach Andreas Öhgren och Näringsterapeuten Gustav Pettersson. Detta var verkligen en kunskap -och energifylld helg som dessutom gav oss alla en nytändning som Personliga tränare och kostrådgivare! na

 

Under 2020 kommer vi givetvis att fortsätta utbilda vår personal med Sveriges bästa tränare, coacher och inspiratörer. Vi vill kunna erbjuda Gävles bästa coaching, kunskap och träning! Detta är ett självklart mål för oss och något som står högt upp på vår prio-lista för mål under 2020. 

Givevis finns det en hel del andra saker som kommer att hända, men jag vill inte avslöja allt för mycket ännu. Ni får helt enkelt se till att besöka bloggen med jämna mellanrum för att hålla er uppdatera och inte missa våra senaste nyheter.

God fortsättning – Alex

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.