Träning, Glädje & Gemenskap

Vi kickade igång januari med ett bra utbud av gruppträningspass! Vårt mål är att bygga upp nya spännande koncept som skiljer sig från allt annat som finns in Gävle och därmed erbjuda pass och tjänster som ni endast hittar hos oss på Active Form. Hittills har vi fått oerhört bra feedback från passen och givetvis jobbar vi ständigt med att utveckla och göra våra pass ännu bättre!

Ett intensivt pass med vår grymma PT - Elvis Larcon

För tillfället är vi igång med en rad olika träningspass – På bilden ovan ser ni CRUSH BOX45. Detta är en högintensiv boxningspass, där man jobbar två och två under 45 svettiga minuter. Här utlovas det massvis med energi och glädje – ”Elvis energi är smittsam” – det säger våra medlemmar! Passen hålls varje torsdag 18:00 på gymmet i Gävle. Det finns 4 st Drop-in platser för er som er nyfikna! 

Vår fyscoach och personliga tränare Henrik Berg är också i fullgång med sina träningspass! Just nu kör han fotbollsfys med Forsbacka IK och dessutom håller han i två supereffektiva lunchpass på måndagar och torsdagar kl. 11:15 till 11:45. Även här finns det möjlighet att köra Drop-in och testa på Henkes intensiva lunchpass – Ni kommer inte att ångra er!

Vi är också inne på andra veckan med våra PT Small Groups! Den här omgången är vi 24 deltagare, som är den största antalet deltagare som vi har haft sedan starten av PSG.  Våra PSG-grupper kör måndagar, tisdagar och onsdagar tillsammans med deras coach och har utöver dessa pass ett gemensamt TEAM-pass varje vecka samt egna uppgifter! Hälsa kommer inifrån och det är något som vi verkligen fokuserat på i vårt unika PSG-koncept och därav dom grymma resultat vi fått med våra grupper! 

Nästa vecka kommer vi att släppa förbokningen till startgrupperna av PSG i mars. Vi vill ge våra blogg-läsare en chans att säkra en plats innan vi släpper platserna offentligt. Skicka ett mail med ditt namn och telefon nr till gym@activeform.se (Märk mailet med PSG), så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

 

Ett av våra PSG-teams som på 5 veckor gick ner -25,2 kg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.